Για το συρματόπλεγμα στη νεκρή ζώνη συζήτησαν Τ/κ με αξιωματούχους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Για το συρματόπλεγμα στη νεκρή ζώνη συζήτησαν Τ/κ με αξιωματούχους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Εκπρόσωπος του «υπουργείου εξωτερικών» στα κατεχόμενα δήλωσε στην αγγλόγλωσση εβδομαδιαία εφημερίδα Cyprus Today ότι συζήτησαν σε «σημαντική συνάντηση» με αξιωματούχους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ την τοποθέτηση συρματοπλέγματος σε περιοχές της πράσινης γραμμής.


 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο προχθεσινό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, ο αξιωματούχος του «υπεξ» σημείωσε ότι προς το παρόν το συρματόπλεγμα δεν είναι στη νεκρή ζώνη, αλλά στην περιοχή της ε/κ πλευράς.
 
«Τα Ηνωμένα Έθνη παρακολουθούν στενά την κατάσταση και είναι πολύ σημαντικό ότι οι δραστηριότητες δεν λαμβάνουν χώρα εντός της νεκρής ζώνης», υποστήριξε ο εκπρόσωπος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE