Για το συρματόπλεγμα στη νεκρή ζώνη συζήτησαν Τ/κ με αξιωματούχους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Για το συρματόπλεγμα στη νεκρή ζώνη συζήτησαν Τ/κ με αξιωματούχους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Εκπρόσωπος του «υπουργείου εξωτερικών» στα κατεχόμενα δήλωσε στην αγγλόγλωσση εβδομαδιαία εφημερίδα Cyprus Today ότι συζήτησαν σε «σημαντική συνάντηση» με αξιωματούχους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ την τοποθέτηση συρματοπλέγματος σε περιοχές της πράσινης γραμμής.


 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο προχθεσινό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, ο αξιωματούχος του «υπεξ» σημείωσε ότι προς το παρόν το συρματόπλεγμα δεν είναι στη νεκρή ζώνη, αλλά στην περιοχή της ε/κ πλευράς.
 
«Τα Ηνωμένα Έθνη παρακολουθούν στενά την κατάσταση και είναι πολύ σημαντικό ότι οι δραστηριότητες δεν λαμβάνουν χώρα εντός της νεκρής ζώνης», υποστήριξε ο εκπρόσωπος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE