Προσπάθησαν να κλέψουν ΑΤΜ στην Πάφο - Τους πρόλαβε η Αστυνομία

Προσπάθησαν να κλέψουν ΑΤΜ στην Πάφο -  Τους πρόλαβε η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας κλοπής διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 00:20 τα ξημερώματα λήφθηκε μήνυμα ότι ηχούσε το σύστημα συναγερμού ταμειακής μηχανής ATM  που είναι τοποθετημένη στην Τάλα της Πάφου.

Περίπολο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβη στο μέρος χωρίς να διαπιστώσει οποιαδήποτε παραβίαση. Την ίδια ώρα ήχησε το σύστημα δεύτερης ταμειακής μηχανής που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσόγης. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνση Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί κακόβουλη ζημιά η πόρτα με στόχο την απόπειρα κλοπής.

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση. Με το πρώτο φως της ημέρας έγιναν επιστημονικές εξετάσεις και η σκηνή αποιδεσμεύτηκε, ενώ δεν κλάπηκε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE