Επικοινωνία Λουτ με Υφυπ. Εξωτερικών Βρετανίας

Επικοινωνία Λουτ με Υφυπ. Εξωτερικών Βρετανίας

Επικοινωνία με την Υφυπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Γουέντι Μόρτον είχε την Τρίτη η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών Τζέιν Χολ Λουτ.

Όπως γνωστοποίησε η κα. Μόρτον, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας υπάγεται το Κυπριακό, η συνομιλία αφορούσε τις προετοιμασίες για την άτυπη πενταμερή συνάντηση υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

«Ενόψει των συνομιλιών υπό τα Ηνωμένα Έθνη για τη λύση του Κυπριακού, το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να τονίζει τη σημασία της ευελιξίας και του συμβιβασμού για να βρεθεί κοινό έδαφος προς μία οδό προς τα εμπρός», έγραψε στο Twitter η Γουέντι Μόρτον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.