Επικοινωνία Λουτ με Υφυπ. Εξωτερικών Βρετανίας

Επικοινωνία Λουτ με Υφυπ. Εξωτερικών Βρετανίας

Επικοινωνία με την Υφυπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Γουέντι Μόρτον είχε την Τρίτη η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών Τζέιν Χολ Λουτ.

Όπως γνωστοποίησε η κα. Μόρτον, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας υπάγεται το Κυπριακό, η συνομιλία αφορούσε τις προετοιμασίες για την άτυπη πενταμερή συνάντηση υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

«Ενόψει των συνομιλιών υπό τα Ηνωμένα Έθνη για τη λύση του Κυπριακού, το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να τονίζει τη σημασία της ευελιξίας και του συμβιβασμού για να βρεθεί κοινό έδαφος προς μία οδό προς τα εμπρός», έγραψε στο Twitter η Γουέντι Μόρτον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE