ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρατηρείται έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο με συσσώρευση νερού

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρατηρείται έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο με συσσώρευση νερού

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου, απο την περιοχή Επισκοπής προς Πάφο και απο Πάφο προς περιοχή Επισκοπής, παρατηρείται έντονη βροχόπτωση, δυνατοί άνεμοι ενώ σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου υπάρχει συσσώρευση νερού.

Προτρέπονται οι οδηγοί που διακινούνται στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας αναμένα και να τηρούν τις αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE