Όσα είπαν οι ανήλικοι από το μοιραίο πάρτι που πέθανε ο 16χρονος Παναγιώτης - Πρωτάκουστα γεγονότα στο Δικαστήριο

Όσα είπαν οι ανήλικοι από το μοιραίο πάρτι που πέθανε ο 16χρονος Παναγιώτης - Πρωτάκουστα γεγονότα στο Δικαστήριο

Συνεχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε πάρτι με ανήλικους.

Μια πρωτόγνωρη υπόθεση για τα κυπριακά δικαστήρια, αφού για πρώτη φορά ακούγονται γεγονότα και εκδικάζουν υπόθεση που αφορά bullying.

Στη τελευταία δικάσιμο κλήθηκαν οι ανήλικοι που βρίσκονταν στο πάρτι εκείνο το βράδυ, όπου σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο Παναγιώτης έπεσε θύμα εκφοβισμού. 

Οι συνομήλικοι που κατέθεσαν ανάφεραν ότι άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάρτι εξανάγκαζαν τον 16χρονο Παναγιώτη να κάνει συγκεκριμένες πράξεις, όπως να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Παράλληλα στην αίθουσα προβλήθηκαν και βίντεο που έδειχνε ομάδα ατόμων να εξαναγκάζει τον Παναγιώτη να προβεί σε διάφορες πράξεις τόσο από το πάρτι όσο και από καφενείο του χωριού.

Αντιμέτωποι με την κατηγορία θανάτου εξ ’αμελείας λόγω εκφοβισμού βρίσκονται τέσσερα άτομα ηλικίας 16-18 ετών, όλοι από την Λάρνακα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE