Πήγε για μεζέδες και ζιβανία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Η πρώτη του έξοδος μετά τις χαλαρώσεις

Πήγε για μεζέδες και ζιβανία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Η πρώτη του έξοδος μετά τις χαλαρώσεις

Στην πρώτη του έξοδο μετά το άνοιγμα των χώρων εστίασης προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος μαζί με καλούς του φίλους επέλεξε να απολαύσει τους κυπριακούς μεζέδες του και το παραδοσιακό ποτό μας τη ζιβανία στην ταβέρνα «Λεβέντης».

Στο τραπέζι μαζί του οι φίλοι του Νίκος Κόσιης και ο Ανδρέα Τσαγγαρίδη. Οι τρείς τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με την φωτογραφία τους να ανεβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποσπά δεκάδες σχόλια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE