Πήγε για μεζέδες και ζιβανία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Η πρώτη του έξοδος μετά τις χαλαρώσεις

Πήγε για μεζέδες και ζιβανία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Η πρώτη του έξοδος μετά τις χαλαρώσεις

Στην πρώτη του έξοδο μετά το άνοιγμα των χώρων εστίασης προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος μαζί με καλούς του φίλους επέλεξε να απολαύσει τους κυπριακούς μεζέδες του και το παραδοσιακό ποτό μας τη ζιβανία στην ταβέρνα «Λεβέντης».

Στο τραπέζι μαζί του οι φίλοι του Νίκος Κόσιης και ο Ανδρέα Τσαγγαρίδη. Οι τρείς τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με την φωτογραφία τους να ανεβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποσπά δεκάδες σχόλια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE