ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Ενημερώνει με ανακοίνωση η Αστυνομία

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ:  Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Ενημερώνει με ανακοίνωση η Αστυνομία

Για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο ενημερώνει με ανάρτηση της στο Τwitter η Αστυνομία Κύπρου

Λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας στο ανήφορο Κακορατζιάς, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Η τροχαία διοχετεύεται απο την τρίτη λωρίδα. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Πρόκειται όπως πληροφορούμαστε για σύγκρουση φορτηγού με βαν, με αποτέλεμα το δεύτερο όχημα να ανατραπεί στο δρόμο. 

Κλήθηκε ασθενοφόρο με τον οδηγό που είχε τις αισθήσεις του, να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE