Ελλάδα - Κορωνοϊος: 3.073 κρούσματα σήμερα

Ελλάδα - Κορωνοϊος: 3.073 κρούσματα σήμερα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (17/3) 3.073 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Στους 645 οι διασωληνωμένοι, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν στους 45.

Χάρτης ECDC για τον κορωνοϊό: Παραμένει στο «κόκκινο» όλη η Ελλάδα
Στο «κόκκινο» παραμένει όλη η Ελλάδα στον συνδυαστικό χάρτη του ECDC για την πορεία του κορονοϊού στην Ευρώπη, που αφορά το δείκτη τεστ, νέων κρουσμάτων και τον δείκτη θετικότητας.

Το κόκκινο χρώμα σημαίνει ότι στη χώρα μας τα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού κυμαίνονται από 50 έως 150 και ο δείκτης θετικότητας είναι 4% και πάνω, τις τελευταίες 14 ημέρες.


Στο δείκτη θετικότητας, η Ελλάδα βρίσκεται στο «κίτρινο» όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Δηλαδή, στο σύνολο της επικράτειας ο δείκτης θετικότητας είναι ίσος ή μεγαλύτερος από το όριο συναγερμού του 4%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE