ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

Ένα πρόσωπο αναζητεί η Αστυνομία για το πάρτι που διοργανώθηκε στην κοινότητα Επισκοπής της επαρχίας Πάφου, μετά την εξασφάλιση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για νεαρό Παφίτη που φέρεται να ενοικίασε  έπαυλη στην Επισκοπή στην οποία οργανώθηκε το πάρτι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 

Στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν  γύρω στους 30 νεαρούς που ανέβασαν μάλιστα και βίντεο από την διασκέδαση τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την Κυριακή τόσο από την Λεμεσό και στην συνέχεια από την Πάφο, αφού διαπιστώθηκε ότι το πάρτι διοργανώθηκε σε κατοικία στην επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE