ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

Ένα πρόσωπο αναζητεί η Αστυνομία για το πάρτι που διοργανώθηκε στην κοινότητα Επισκοπής της επαρχίας Πάφου, μετά την εξασφάλιση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για νεαρό Παφίτη που φέρεται να ενοικίασε  έπαυλη στην Επισκοπή στην οποία οργανώθηκε το πάρτι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 

Στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν  γύρω στους 30 νεαρούς που ανέβασαν μάλιστα και βίντεο από την διασκέδαση τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την Κυριακή τόσο από την Λεμεσό και στην συνέχεια από την Πάφο, αφού διαπιστώθηκε ότι το πάρτι διοργανώθηκε σε κατοικία στην επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE