ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ : Η αστυνομία αναζητεί νεαρό Παφίτη - 30 άτομα συμμετείχαν

Ένα πρόσωπο αναζητεί η Αστυνομία για το πάρτι που διοργανώθηκε στην κοινότητα Επισκοπής της επαρχίας Πάφου, μετά την εξασφάλιση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για νεαρό Παφίτη που φέρεται να ενοικίασε  έπαυλη στην Επισκοπή στην οποία οργανώθηκε το πάρτι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 

Στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν  γύρω στους 30 νεαρούς που ανέβασαν μάλιστα και βίντεο από την διασκέδαση τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την Κυριακή τόσο από την Λεμεσό και στην συνέχεια από την Πάφο, αφού διαπιστώθηκε ότι το πάρτι διοργανώθηκε σε κατοικία στην επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE