Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Δεν 'έπιασε' η δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Δεν 'έπιασε' η δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να χαράξουν η Δανάη Μπάρκα και ο σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος.

Το πρώην πλέον ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του, εννέα μήνες μετά την επανασύνδεση.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος είχαν χωρίσει ξανά τον περασμένο χειμώνα. Ωστόσο, μετά από έξι μήνες που έζησαν μακριά ο ένας από τον άλλον στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους τον περασμένο Ιούνιο.

Παρόλα αυτά, σύννεφα στη σχέση τους εμφανίστηκαν ξανά κι έτσι η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος πήραν την απόφαση να χωρίσουν ξανά.

Το FTHIS.GR που μεταδίδει την είδηση επικοινώνησε με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega “Πάμε Δανάη”, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της. Η Δανάη Μπάρκα όμως, δεν θέλησε να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE