Χαροπαλεύει 25χρονος Κύπριος μετά από δάγκωμα κόμπρας - Απίστευτο περιστατικό στην Αθήνα

Χαροπαλεύει 25χρονος Κύπριος μετά από δάγκωμα κόμπρας - Απίστευτο περιστατικό στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας ένας 25χρονος Κύπριος τον οποίο μετέφεραν φίλοι του χθες το απόγευμα στο Ιπποκράτειο έπειτα από δάγκωμα κόμπρας.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη μέσα στο διαμέρισμα του 25χρονου όταν σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr προσπάθησε να ταΐσει το ερπετό με αποτέλεσμα αυτό να τον δαγκώσει στο χέρι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, ο 25χρονος Κύπριος φιλοξενούσε 17 φίδια στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, κάποια εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη και αρκετά επικίνδυνα. Όταν ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει ενώ λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του για να τις ανακτήσει λίγο αργότερα.

Περίπου στις 8.30 το βράδυ οι γιατροί του Ιπποκράτειου έκριναν ότι έπρεπε να τον διασωληνώσουν διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει ούτε και να καταπιεί. Αργά χθες το βράδυ εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας. Σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση του 25χρονη χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE