Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Ο Μάντοξ «καίει» τον πατέρα του για κακοποίηση στην κατάθεσή του

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Ο Μάντοξ «καίει» τον πατέρα του για κακοποίηση στην κατάθεσή του

Μάντοξ, γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, κατέθεσε εναντίον του πατέρα του κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης μάχης διαζυγίου και επιμέλειας του ζευγαριού, προσφέροντας μια διόλου κολακευτική γνώμη για τον σταρ του Χόλιγουντ, αναφέρει η Daily Mail.

Ο 19χρονος φοιτητής πανεπιστημίου «είχε ήδη δώσει μαρτυρία ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαμάχη περί επιμέλειας», δήλωσε μια πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας ότι η κατάθεση του Μάντοξ «δεν ήταν πολύ κολακευτική για τον Μπραντ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE