Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Ο Μάντοξ «καίει» τον πατέρα του για κακοποίηση στην κατάθεσή του

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Ο Μάντοξ «καίει» τον πατέρα του για κακοποίηση στην κατάθεσή του

Μάντοξ, γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, κατέθεσε εναντίον του πατέρα του κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης μάχης διαζυγίου και επιμέλειας του ζευγαριού, προσφέροντας μια διόλου κολακευτική γνώμη για τον σταρ του Χόλιγουντ, αναφέρει η Daily Mail.

Ο 19χρονος φοιτητής πανεπιστημίου «είχε ήδη δώσει μαρτυρία ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαμάχη περί επιμέλειας», δήλωσε μια πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας ότι η κατάθεση του Μάντοξ «δεν ήταν πολύ κολακευτική για τον Μπραντ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE