Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Μετά την 16χρονη Μαργαρίτα «έφυγε» από κορωνοϊό και η μητέρα της

Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Μετά την 16χρονη Μαργαρίτα «έφυγε» από κορωνοϊό και η μητέρα της

Πάλεψε με τον κορωνοϊό για 42 ημέρες, χωρίς όμως να βγει νικήτρια. Ο λόγος για τη Γεωργία, τη μητέρα της 16χρονης Μαργαρίτας, η οποία έφυγε και αυτή από κορωνοϊό τον περασμένο μήνα, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Τραγικές φιγούρες ο γιος και ο πατέρας της οικογένειας, οι οποίοι πλέον θα ζουν με την ανάμνηση των αγαπημένων τους προσώπων.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός επί 42 ημέρες και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η άτυχη γυναίκα από τη Θήβα είχε μεταφερθεί αμέσως σε νοσοκομείο της Αθήνας, όταν διαπιστώθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ η κόρη της είχε καταλήξει έπειτα από επιπλοκές του ιού, όταν τη μετέφερε ο πατέρας της σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Θήβας.

Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί και ο πατέρας, ο οποίος κατάφερε να το ξεπεράσει. Δύσκολες ώρες για τον 22χρονο γιο, ο οποίος σε δηλώσεις του παρακαλούσε τον Θεό να σωθεί η οικογένειά του από τον φονικό ιό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.