Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στην Ελασσόνα

 Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στην Ελασσόνα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.39 μ.μ. στην 

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ενώ το επίκεντρο εντοπίζεται 15 χλμ. ΝΔ της Ελασσόνας

Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χλμ., σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ενώ το επίκεντρο εντοπίζεται 15 χλμ. ΝΔ της Ελασσόνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE