Στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης αγνοούμενου δύτη

Στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης αγνοούμενου δύτη

Στις 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 15:48, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο δύτη (35χρονο Κύπριο πολίτη) στην θαλάσσια περιοχή Φάρου Περβολιών.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα, για να διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Ο 35χρονος δύτης εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ζωντανός από το ελικόπτερο της ΜΑΕΠ, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΟΚΥπΥ , το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν ένα ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, σκάφος της Λ&ΝΑ Λάρνακας, πεζό περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, μέλη της ομάδας διάσωσης αεροδρομίου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE