Υπό κράτηση 24χρονος για υποθέσεις ληστειών

Υπό κράτηση 24χρονος για υποθέσεις ληστειών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.      

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 24χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία που διαπράχθηκε στις 17/3/2021 τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λεμεσό, όπου έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο ασκώντας σωματική βία στην υπάλληλο, καθώς και σε ληστεία που έγινε το επόμενο βράδυ (18/3/2021) στο ίδιο περίπτερο, όπου επίσης έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Επίσης, εναντίον του 24χρονου διερευνάται υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού χαρτονομίσματος και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις που διαπράχθηκε στις 18/3/2021 στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE