Τραγωδία στην Ελλάδα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο νοσοκομείου – Αφήνει ορφανά δυο δίδυμα παιδιά

Τραγωδία στην Ελλάδα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο νοσοκομείου – Αφήνει ορφανά δυο δίδυμα παιδιά

Γιατρός 41 ετών, που νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο, βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής σε εξωτερικό υπόγειο χώρο του νοσοκομείου, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι έβαλε τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ στο νοσοκομείο έσπευσε η αστυνομία για καταθέσεις.

Ο 41χρονος, που εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα και ήταν πατέρας μικρών δίδυμων παιδιών, νοσηλευόταν στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου στη χειρουργική κλινική, η οποία έχει μετατραπεί σε παθολογική με την τελευταία να φιλοξενεί covid περιστατικά.

Είχε εισαχθεί με σοβαρά παθολογικά προβλήματα, με την πρόγνωση της ασθένειάς του να μην είναι καλή.

Συνάδελφοί του τον περιγραφούν σαν έναν πολύ καλό οικογενειάρχη, καλό επιστήμονα και μαχητή ως άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE