«Θηρίο ο Φαμπιάνο, τον έχει ανάγκη η ΑΕΚ και θέλει σαν τρελός να έρθει»!

«Θηρίο ο Φαμπιάνο, τον έχει ανάγκη η ΑΕΚ και θέλει σαν τρελός να έρθει»!

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για το φημολογούμενο έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Αυτή τη φορά, δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας enwsi.gr, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Βραζιλιάνος πορτιέρο θέλει σαν τρελός να πάει στην ΑΕΚ και πως η «Ένωση» έχει ανάγκη να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν, με έναν τερματοφύλακα «θηρίο» όπως ο Φαμπιάνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.