Τροχαίο στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (21/03), στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κοπέλα, η οποία ήταν συνοδηγός της μοτοσικλέτας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αλλά και μέλη της Αστυνομίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας, της δεν κρίνεται σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE