Τροχαίο στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (21/03), στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κοπέλα, η οποία ήταν συνοδηγός της μοτοσικλέτας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αλλά και μέλη της Αστυνομίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας, της δεν κρίνεται σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE