ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ: Έπεσαν τα πρώτα εξώδικα - Πληρώνουν θαμώνες και υπεύθυνοι

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ: Έπεσαν τα πρώτα εξώδικα - Πληρώνουν θαμώνες και υπεύθυνοι

Tα πρώτα εξώδικα μοίρασαν οι Αρχές, σε σχέση με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου βλέπουμε θαμώνες να χορεύουν και να μην τηρούν τα διατάγματα, σε ταβέρνα στην Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου (20/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σε σχέση με το βίντεο, εντοπίστηκαν ο υπεύθυνος της ταβέρνας, ο οποίος ανακρίθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν και προέβαλε ισχυρισμούς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντοπίστηκε θαμώνας, η οποία καταγράφεται να χορεύει και καταγγέλθηκε με εξώδικο 300 ευρώ, ενώ καταγγελία έγινε και σε μέλος του προσωπικού της ταβέρνας για μη χρήση μάσκας.

Να σημειωθεί ότι εναντίον της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας και του υπεύθυνου του χώρου, διερευνάται υπόθεση για παραβίαση του διατάγματος αλλά και αδικήματα για την λειτουργία του κέντρου χωρίς άδεια, πώληση οινοπνευματωδών ποτών και μετάδοσης μουσικής μέσω μεγαφώνων, επίσης χωρίς άδεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top