Απόδραση από το «Παπαδόπουλος» με Ράιαν… ΜΑΕστρο!

Απόδραση από το «Παπαδόπουλος» με Ράιαν… ΜΑΕστρο!

Η ΑΕΛ πήρε τεράστια νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στην Ανόρθωση με 2-1 και παραμένει στο… κυνήγι του πρωταθλήματος.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μαέ με δύο γκολ (12’,44’), με τον Κβιλιτάια (45+4’) να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Δοκάρι στις καθυστερήσεις για την Κυρία. Μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την Ομόνοια η ομάδα του Κέρκεζ, απομακρύνεται το πρωτάθλημα για αυτήν του Κετσπάγια, μένοντας 13 πόντους πίσω.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE