Απόδραση από το «Παπαδόπουλος» με Ράιαν… ΜΑΕστρο!

Απόδραση από το «Παπαδόπουλος» με Ράιαν… ΜΑΕστρο!

Η ΑΕΛ πήρε τεράστια νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στην Ανόρθωση με 2-1 και παραμένει στο… κυνήγι του πρωταθλήματος.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μαέ με δύο γκολ (12’,44’), με τον Κβιλιτάια (45+4’) να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Δοκάρι στις καθυστερήσεις για την Κυρία. Μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την Ομόνοια η ομάδα του Κέρκεζ, απομακρύνεται το πρωτάθλημα για αυτήν του Κετσπάγια, μένοντας 13 πόντους πίσω.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.