Στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Γεωργίας για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Γεωργίας για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ

Θέματα αλιείας, η εφαρμογή φυτοϋγειονομικών μέτρων στο έδαφος της ΕΕ και έκτακτα μέτρα για τον αμπελοοινικό τομέα, θα συζητήσει ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής σήμερα και αύριο στης Βρυξέλλες.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο ΓΤΠ, ο κ. Καδής μετέβη της Κυριακή στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Μαρτίου. Το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας θα συζητήσει κυρίως τις αλιευτικές δυνατότητες για το 2021, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.

Σε ό,τι αφορά στα θέματα γεωργίας, θα συζητηθεί η ετοιμότητα των κρατών μελών στην εφαρμογή φυτοϋγειονομικών μέτρων, με στόχο την προστασία του εδάφους της Ένωσης από τους επιβλαβείς οργανισμούς που απειλούν τη γεωργία. Τους Υπουργούς Γεωργίας θα απασχολήσει επίσης η προετοιμασία της δασικής στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το 2020 καθώς και τα έκτακτα μέτρα για την άμβλυνση των επιπτώσεων της κρίσης COVID-19 στον αμπελοοινικό τομέα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE