Γυμνή γυναίκα εισέβαλε σε εκπομπή και πέταξε πέτρα σε έντρομη παρουσιάστρια στη Ρουμανία
22.03.2021 - 11:30
Δημοσιεύματα στη Ρουμανία «βλέπουν» προσπάθεια να ανέβει η τηλεθέαση.
Χαμός έγινε στον «αέρα» μιας εκπομπής στη Ρουμανία, όταν εισέβαλε στο στούντιο μία γυμνή γυναίκα και πέταξε μια πέτρα στην παρουσιάστρια.
Η παρουσιάστρια με το όνομα, Μιρέλα Βάιντα από την πλευρά της, μόλις αντιλήφθηκε ότι μια γυναίκα την πλησιάζει και ενώ μιλούσε στην κάμερα, σάστισε, ούρλιαξε και έκανε βήματα προς τα πίσω.
Πίσω από τη γυναίκα έτρεξαν δύο εργαζόμενοι του σταθμού προσπαθώντας να τη σταματήσουν, πριν το καταφέρουν όμως η γυναίκα-εισβολέας πρόλαβε να πετάξει μια πέτρα προς την πλευρά της παρουσιάστρια, χωρίς ευτυχώς να την πετύχει.
Δεν είναι λίγα βέβαια τα δημοσιεύματα των ρουμανικών μέσων που «βλέπουν» προσπάθεια να αυξήθει η τηλεθέαση πίσω από το... επεισόδιο που εκτιλύχθηκε on air. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Capital, τα νούμερα εκτοξεύτηκαν αμέσως μετά το όλο σκηνικό, με τα ποσοστά να τριπλασιάζονται.
«Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.