Ουσιαστικά προανήγγειλε… ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές στο ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια!

Ουσιαστικά προανήγγειλε… ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές στο ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια!

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η σημερινή δήλωση-αποκάλυψη του αντιπροέδρου του Απόλλωνα, Φάνου Κιννή στον ΣΠΟΡ FM για την κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο!

Συγκεκριμένα, είπε ότι: «Από την επόμενη αγωνιστική, κάποια παιχνίδια θα τα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές, αν και δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE