Ουσιαστικά προανήγγειλε… ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές στο ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια!

Ουσιαστικά προανήγγειλε… ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές στο ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια!

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η σημερινή δήλωση-αποκάλυψη του αντιπροέδρου του Απόλλωνα, Φάνου Κιννή στον ΣΠΟΡ FM για την κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο!

Συγκεκριμένα, είπε ότι: «Από την επόμενη αγωνιστική, κάποια παιχνίδια θα τα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές, αν και δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.