Ουσιαστικά προανήγγειλε… ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές στο ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια!

Ουσιαστικά προανήγγειλε… ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές στο ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια!

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η σημερινή δήλωση-αποκάλυψη του αντιπροέδρου του Απόλλωνα, Φάνου Κιννή στον ΣΠΟΡ FM για την κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο!

Συγκεκριμένα, είπε ότι: «Από την επόμενη αγωνιστική, κάποια παιχνίδια θα τα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές, αν και δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE