Χειροπέδες σε 43χρονη για εμπρησμό τριών οχημάτων

Χειροπέδες σε 43χρονη για εμπρησμό τριών οχημάτων

Στη σύλληψη 43χρονης προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων που διαπράχθηκε στις 22/3/2021 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00:20 στις 22/3/2021 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο απέναντι από την οικία των ιδιοκτητών τους στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα τρία οχήματα αξίας 8.000 ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ακόμη δύο παρακείμενα οχήματα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ χθες βράδυ συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.