Χειροπέδες σε 43χρονη για εμπρησμό τριών οχημάτων

Χειροπέδες σε 43χρονη για εμπρησμό τριών οχημάτων

Στη σύλληψη 43χρονης προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων που διαπράχθηκε στις 22/3/2021 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00:20 στις 22/3/2021 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο απέναντι από την οικία των ιδιοκτητών τους στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα τρία οχήματα αξίας 8.000 ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ακόμη δύο παρακείμενα οχήματα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ χθες βράδυ συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE