Κάηκαν περισσότερα από 1000 ζώα στην πυρκαγιά στο Μένοικο - Αναζητούν τα αίτια οι Αρχές

Κάηκαν περισσότερα από 1000 ζώα στην πυρκαγιά στο Μένοικο - Αναζητούν τα αίτια οι Αρχές

Από τις εξετάσεις της πυροσβεστικής και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας θα διαφανούν τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς χοιροστάσιο στο Μένοικο.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, χθες δεν ήταν δυνατό να διενεργηθούν εξετάσεις λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που είχαν αναπτυχθεί στο χώρο.


Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 20:20 χθες και κατέστρεψε ολοσχερώς το χοιροστάσιο, ενώ μέσα βρισκόντουσαν 96 γουρουνομητέρες και περίπου 1.000 νεογνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE