Έξι παιδιά με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Διαψεύδει τις φήμες για άτομο θετικό που γυρνούσε στους διαδρόμους ο Διευθυντής

Έξι παιδιά με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Διαψεύδει τις φήμες για άτομο θετικό που γυρνούσε στους διαδρόμους ο Διευθυντής

Μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στο Μακάρειο Νοσοκομείο δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και ούτε κάποιο θέμα υποστελέχωσης ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Παιδιατρικής Μακάρειου Νοσοκομείου, Αβραάμ Ηλίας μιλώντας στο ThemaOnline.

Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο σε διάφορους θαλάμους από τα παιδιά που νοσηλεύονται τα έξι είναι θετικά στον κορωνοϊό, με το νεότερο να είναι 20 ημερών. Στα παιδιά δεν υπάρχει κανένα σοβαρό σύμπτωμα ενώ τα περισσότερα νοσηλεύονται και για άλλα προβλήματα υγείας (όπως κάταγματα κλπ).

Ο Διευθυντής μας ξεκαθάρισε επίσης ότι η φημολογία για επισκέπτη που ήταν θετικός στον κορωνοϊό και τριγυρνούσε στους διαδρόμους το νοσοκομείου δεν ισχύουν και ότι δεν επιτρέπεται η προσέλευση επισκεπτών παρά μόνο των αναγκαίων ατόμων που χρειάζεται να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά. Μάλιστα, όλοι ελέγχονται με test και δεν υπάρχει το ενεχόμενο να υπάρξει τέτοιο περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE