ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε δύο ανήλικους - Σοβαρά ο ένας- Τους εγκατέλειψε ο οδηγός

ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε δύο ανήλικους -  Σοβαρά ο ένας- Τους εγκατέλειψε ο οδηγός

O τραυματισμός δύο νεαρών προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου  που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην Πάφο. 


Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, δύο ανήλικοι παρασύρθηκαν στις 20:15 από διερχόμενο όχημα στην περιοχή Κάτω Περβολιών, Ο οδηγός εγκατέλειψε την σκηνή. 

Ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο νεαρούς στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάσταση της υγείας του ενός νεαρού κρίνεται σοβαρή  καθώς έχει  υποστεί πολυτραυματισμό, κατάγματα στην λεκάνη και  θλάση στα  πλευρά. Η κατάσταση της υγείας του δεύτερου νεαρού χαρακτηρίζεται σταθερή. 

Μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή  όπου διεξάγονται εξετάσεις για τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE