ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε δύο ανήλικους - Σοβαρά ο ένας- Τους εγκατέλειψε ο οδηγός

ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε δύο ανήλικους -  Σοβαρά ο ένας- Τους εγκατέλειψε ο οδηγός

O τραυματισμός δύο νεαρών προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου  που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην Πάφο. 


Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, δύο ανήλικοι παρασύρθηκαν στις 20:15 από διερχόμενο όχημα στην περιοχή Κάτω Περβολιών, Ο οδηγός εγκατέλειψε την σκηνή. 

Ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο νεαρούς στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάσταση της υγείας του ενός νεαρού κρίνεται σοβαρή  καθώς έχει  υποστεί πολυτραυματισμό, κατάγματα στην λεκάνη και  θλάση στα  πλευρά. Η κατάσταση της υγείας του δεύτερου νεαρού χαρακτηρίζεται σταθερή. 

Μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή  όπου διεξάγονται εξετάσεις για τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE