Πρόεδρος Καρμιώτισσας: «Παίκτης μας νόσησε βαριά, με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο – Τώρα είναι καλά»

Πρόεδρος Καρμιώτισσας: «Παίκτης μας νόσησε βαριά, με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο – Τώρα είναι καλά»

Ένας εκ των παικτών της Καρμιώτισσας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό νόσησε βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης στον Super Sport FM 104,0.

Ο πρόεδρος της νεοφώτιστης ομάδας επισήμανε πως ο παίκτης πλέον είναι καλά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE