Έκαψε το όχημα της αδελφής της στη Λευκωσία – Κρατάει 17 χρόνια η οικογενειακή κόντρα

Έκαψε το όχημα της αδελφής της στη Λευκωσία – Κρατάει 17 χρόνια η οικογενειακή κόντρα

Υπό επταήμερη προσωποκράτηση βρίσκεται 43χρονη, η οποία συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση εμπρησμού τριών οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, την 43χρονη για τον εμπρησμό κατέδειξε ο κουνιάδος της, ο οποίος ανάφερε στις Αρχές ότι απειλούσε εκείνον και την οικογένεια του ότι θα τους κάψει τα αυτοκίνητα τους.

Μάλιστα, όπως γνωρίζουμε η κόντρα μεταξύ των συγγενικών προσώπων κρατάει εδώ και 17 χρόνια με τις δύο πλευρές να αλληλοκαταγγέλονται διαρκώς στην Αστυνομία για βρισιές, απειλές και διαφορές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την υπόθεση του εμπρησμού στις 22 Μαρτίου λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο απέναντι από την οικία των ιδιοκτητών τους στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα τρία οχήματα αξίας 8.000 ευρώ, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ακόμη δύο παρακείμενα οχήματα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

Το 2026 προχωρούμε με ουσιαστικές αλλαγές στα Τμήματα Πολεοδομίας και Κτηματολογίου, με στόχο σύγχρονες υπηρεσίες, λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη εξυπηρέτηση αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE