Είδηση βόμβα: Συνελήφθη ο σύζυγος Ελληνίδας τηλεπερσόνας για ληστεία σε θυρίδες τράπεζας

Είδηση βόμβα: Συνελήφθη ο σύζυγος Ελληνίδας τηλεπερσόνας για ληστεία σε θυρίδες τράπεζας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι πίσω από την περιβόητη ληστεία των θυρίδων σε τράπεζα στο Χαλάνδρι βρίσκεται γνωστός 58χρονος Έλληνας, σεσημασμένος για κλοπές και απάτες με υπολογιστές.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος», ο δράστης συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο Lifenewscy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE