Είδηση βόμβα: Συνελήφθη ο σύζυγος Ελληνίδας τηλεπερσόνας για ληστεία σε θυρίδες τράπεζας

Είδηση βόμβα: Συνελήφθη ο σύζυγος Ελληνίδας τηλεπερσόνας για ληστεία σε θυρίδες τράπεζας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι πίσω από την περιβόητη ληστεία των θυρίδων σε τράπεζα στο Χαλάνδρι βρίσκεται γνωστός 58χρονος Έλληνας, σεσημασμένος για κλοπές και απάτες με υπολογιστές.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος», ο δράστης συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο Lifenewscy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE