KATEXOMENA: Με το Κόμμα του Λαού συναντήθηκε ο Τατάρ ενόψει Γενεύης

KATEXOMENA: Με το Κόμμα του Λαού συναντήθηκε ο Τατάρ ενόψει Γενεύης

Επαφές με την ηγεσία και μέλη του Κόμματος του Λαού (ΚΛ) είχε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ο οποίος συνεχίζει τις συναντήσεις με τ/κ «κοινοβουλευτικά» κόμματα ενόψει της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης στη Γενεύη.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ συναντήθηκε με τον ηγέτη του ΚΛ Κουντρέτ Οζερσάι και αντιπροσωπεία του κόμματος.
 
Ο κ. Τατάρ αναμένεται ότι θα συνεχίσει τις επαφές του στα κατεχόμενα με το Κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας, το Κόμμα Αναγέννηση των εποίκων και το Δημοκρατικό Κόμμα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE