Ακιντόλα: «Η Ομόνοια δεν τα έβρισκε στο οικονομικό με τη Μίντιλαντ – Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στη συμφωνία»

Ακιντόλα: «Η Ομόνοια δεν τα έβρισκε στο οικονομικό με τη Μίντιλαντ – Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στη συμφωνία»

O Nταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «SportDay» Κύπρου.

Ο Νιγηριανός ο οποίος αυτή τη στιγμή, αγωνίζεται στη Χατάισπορ ξανά ως δανεικός από τη Μίντιλαντ, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε γιατί δεν επέστρεψε στο νησί μας, ενώ αποκάλυψε πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Δανούς για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE