Ακιντόλα: «Η Ομόνοια δεν τα έβρισκε στο οικονομικό με τη Μίντιλαντ – Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στη συμφωνία»

Ακιντόλα: «Η Ομόνοια δεν τα έβρισκε στο οικονομικό με τη Μίντιλαντ – Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στη συμφωνία»

O Nταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «SportDay» Κύπρου.

Ο Νιγηριανός ο οποίος αυτή τη στιγμή, αγωνίζεται στη Χατάισπορ ξανά ως δανεικός από τη Μίντιλαντ, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε γιατί δεν επέστρεψε στο νησί μας, ενώ αποκάλυψε πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Δανούς για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE