Ακιντόλα: «Η Ομόνοια δεν τα έβρισκε στο οικονομικό με τη Μίντιλαντ – Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στη συμφωνία»

Ακιντόλα: «Η Ομόνοια δεν τα έβρισκε στο οικονομικό με τη Μίντιλαντ – Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στη συμφωνία»

O Nταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «SportDay» Κύπρου.

Ο Νιγηριανός ο οποίος αυτή τη στιγμή, αγωνίζεται στη Χατάισπορ ξανά ως δανεικός από τη Μίντιλαντ, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε γιατί δεν επέστρεψε στο νησί μας, ενώ αποκάλυψε πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Δανούς για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE