Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και παρακολούθησε δια ζώσης την παρέλαση ο ΠτΔ

Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και παρακολούθησε δια ζώσης την παρέλαση ο ΠτΔ

Στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αθήνα, παρέστη, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.


Η φετινή παρέλαση έγινε με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων ενώ στην εξέδρα των επισήμων, εκτός του κ. Αναστασιάδη, βρέθηκαν η Ελληνίδα Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέλη της κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλλης και η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλωράνς Παρλί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE