Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και παρακολούθησε δια ζώσης την παρέλαση ο ΠτΔ

Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και παρακολούθησε δια ζώσης την παρέλαση ο ΠτΔ

Στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αθήνα, παρέστη, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.


Η φετινή παρέλαση έγινε με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων ενώ στην εξέδρα των επισήμων, εκτός του κ. Αναστασιάδη, βρέθηκαν η Ελληνίδα Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέλη της κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλλης και η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλωράνς Παρλί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE