ΕΛΛΑΔΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Παιδείας – Εκκενώνεται το κτίριο

ΕΛΛΑΔΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Παιδείας – Εκκενώνεται το κτίριο

Εκκενώνεται προληπτικά το κτίριο του υπουργείου Παιδείας στην Ελλάδα ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα. Αγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε δικτυακό τόπο στις 11:07 υποστήριξε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Παιδείας.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα εκραγεί στις 12:15 το μεσημέρι. Μετά την ενημέρωση της αστυνομίας για το τηλεφώνημα, το κτίριο του υπουργείου Παιδείας εκκενώνεται.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί για έλεγχο του κτιρίου.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE