Συνελήφθη καταζητούμενος για παράνομες ουσίες μετά από δύο μήνες - Τον 'έκαψε' μαρτυρία

Συνελήφθη καταζητούμενος για παράνομες ουσίες μετά από δύο μήνες - Τον 'έκαψε' μαρτυρία

Συνελήφθη χθες Πέμπτη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 43 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης προμήθειας, κατοχής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. 

Η εν λόγω υπόθεση διαπράχθηκε στις 12 Ιανουαρίου, 2021, όπου μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο στη Λεμεσό, δύο αυτοκίνητα και σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι στο πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος με συνοδηγό 20χρονο, εντοπίστηκε κάνναβη βάρους ενός κιλού, την οποία φέρεται να θεάθηκε να παραδίδει 33χρονος, οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. 

Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό και στο αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, ενώ τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. 

Ο 43χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE