Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό, αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 
Σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες της περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους νομοθεσίας η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.