Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό, αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 
Σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες της περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους νομοθεσίας η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.