Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό, αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 
Σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες της περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους νομοθεσίας η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.