Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Διευκρινίζει για την 1η Μαΐου και τα καταστήματα το Υπουργείο Εργασίας

Η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό, αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 
Σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες της περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους νομοθεσίας η αργία της 1ης Μαΐου, φέτος συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και ως εκ τούτου κάθε Γενικό Κατάστημα θα πρέπει να παραμείνει κλειστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE