ΚΥΠΡΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να γίνουν ανακοινώσεις για το χαλλούμι από την Κομισιόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος της Κομισιόν Μίριαμ Γκαρσία Φερέρ.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος ερωτηθείσα κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών δήλωσε ότι «υπάρχουν αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ποιότητα για την αναγνώριση ως προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, καθώς και από την υγειονομική και φυτοϋγειονομικής πλευρά».

«Είναι πολύ νωρίς τώρα για να μάθουμε το αποτέλεσμα, επειδή αυτό συμβαίνει ακόμα και πρέπει ακόμη να θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε περίπου την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της σημερινής διαδικασίας στην αρμόδια μόνιμη επιτροπή θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top