Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το Τρόοδος- Μαζικά '6' και ουρές τα οχήματα

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το Τρόοδος- Μαζικά '6' και ουρές τα οχήματα

Σε σχετική ενημέρωση για την περιοχή του Τρόοδους προχώρησε πριν από λίγο (11:55) η Αστυνομία Κύπρου. Φαίνεται πως πολλοί συμπατριώτες μας έστειλαν την επιλογή '6' στο 8998 και πήγαν για περπάτημα στα μονοπάτια της φύσης.

Πληροφορείστε ότι, λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στην περιοχή Τροόδους, η πρόσβαση των οχημάτων που μεταβαίνουν στην περιοχή γίνεται ελεγχόμενα από μέλη της Αστυνομίας.

Η τροχαία κίνηση ελέγχεται σε τρία διαφορετικά σημεία, συγκεκριμένα, στους δρόμους Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, με στόχο τον  περιορισμό του συγχρωτισμού που παρατηρείται στην περιοχή, την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης και την διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.