ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα φυτά που «περιποιόταν» δεν ήταν....καλλωπιστικά - Χειροπέδες σε 36χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα φυτά που «περιποιόταν»  δεν ήταν....καλλωπιστικά - Χειροπέδες  σε 36χρονο

Στον εντοπισμό και στην κατάσχεση 3 φυτών κάνναβης, προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα (28/3) στην οικία άνδρα ηλικίας 36 ετών, που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά την έρευνα η οποία διεξήχθη κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης του 36χρονου, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο τρία υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 10-15 εκατοστών.

Της πιο πάνω έρευνας προηγήθηκε αυτόφωρη σύλληψη του 36χρονου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 21 περίπου γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.