ΑΠΟΕΛ: Ο στόχος του κυπέλλου που ενώνει και το… «κόλπο-γκρόσο» της διοίκησης

ΑΠΟΕΛ: Ο στόχος του κυπέλλου που ενώνει και το… «κόλπο-γκρόσο» της διοίκησης

Μπορεί φέτος να άκουσε τα… εξ αμάξης η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ειδικότερα ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης για την κάκιστη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να “γυρίζει το χαρτί” και να αντιστρέφεται το κλίμα.

Η αρχή έγινε ασφαλώς με την πρόκριση των “γαλαζοκιτρίνων” επί της Ομόνοιας, που έστειλε τον ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά του κυπέλλου και κράτησε ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης και της κατάκτησης ενός τίτλου, με αποτέλεσμα... εδώ η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE