ΑΠΟΕΛ: Ο στόχος του κυπέλλου που ενώνει και το… «κόλπο-γκρόσο» της διοίκησης

ΑΠΟΕΛ: Ο στόχος του κυπέλλου που ενώνει και το… «κόλπο-γκρόσο» της διοίκησης

Μπορεί φέτος να άκουσε τα… εξ αμάξης η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ειδικότερα ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης για την κάκιστη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να “γυρίζει το χαρτί” και να αντιστρέφεται το κλίμα.

Η αρχή έγινε ασφαλώς με την πρόκριση των “γαλαζοκιτρίνων” επί της Ομόνοιας, που έστειλε τον ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά του κυπέλλου και κράτησε ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης και της κατάκτησης ενός τίτλου, με αποτέλεσμα... εδώ η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.