ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον διάκονο Κωνσταντίνο Σολέα

Ο Αρχιεπίσκοπος χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον διάκονο Κωνσταντίνο Σολέα

Μέσα σε κλίμα χαράς, κατάνυξης και συγκινήσεως, πραγματοποιήθηκε συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντων του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου και κληρικών τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου κατά το οποίο χειροτονήθηκε ο διάκονος του ναού Κωνσταντίνος Σολέας σε Πρεσβύτερο ενώ στη συνέχεια του έγινε απονομή τού οφφικίου τού Αρχιμανδρίτου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, στην ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση μοιράστηκε με τον κόσμο την χαρά που αισθανόταν για αυτό το  ευχάριστο εκκλησιαστικό γεγονός.
 
Πρόκειται, πρόσθεσε, για ένα καταξιωμένο κληρικό εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα έχει ένα καλό συνεργάτη.
 
«Παρών στην πνευματική αυτή χαρά και ευλογία για την ενορία τού Τιμίου Σταυρού Στροβόλου ήταν κι ο Δήμαρχος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top