«Ντου» της Αστυνομίας σε οικία 40χρονου - Eντοπίστηκαν από φυσίγγια πιστολιού μέχρι ναρκωτικές ουσίες 

«Ντου» της Αστυνομίας σε οικία 40χρονου - Eντοπίστηκαν από φυσίγγια πιστολιού μέχρι ναρκωτικές ουσίες 

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων, μέλη του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας), σε συνεργασία με τον Κλάδο Κύνων, διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 40χρονου κάτοικου της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 35 φυσίγγια πιστολιού 9 mm, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 51 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη καθώς και δύο μεταλλικά κουτιά που περιείχαν ίχνη κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 40χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE