Ανεπιτυχής προσπάθεια κακόβουλης επίθεσης στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΜ έγινε από Τούρκο χάκερ

Ανεπιτυχής προσπάθεια κακόβουλης επίθεσης στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΜ έγινε από Τούρκο χάκερ

Ανεπιτυχής προσπάθεια κακόβουλης κυβερνοεπίθεσης έγινε την περασμένη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, από Τούρκο χάκερ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

 
«Η προσπάθεια επίθεσης ανακόπηκε επιτυχώς και δεν προκλήθηκε οποιαδήποτε βλάβη στη λειτουργία της ιστοσελίδας», όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή του Υπουργείου Άμυνας.
 
Επίσης, η ίδια πηγή διαβεβαίωσε ότι «το Υπουργείο Άμυνας λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας για πρόληψη και αντιμετώπιση παρόμοιων ενεργειών».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE