ΑΚΕΛ: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τους «Ως Δαμέ» - «Εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι…»

ΑΚΕΛ: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τους «Ως Δαμέ» - «Εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι…»

«Η Πλατφόρμα «Ως Δαμέ» έχει συντονιστικό και εκπροσώπους, στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν όσοι έχουν ερωτήματα ή την επικρίνουν για τη δράση και τις θέσεις της», αναφέρει με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους.

@Σε ό,τι αφορά στο ΑΚΕΛ, είναι γνωστό σε όλους ότι πάντοτε μιλά για την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και ποτέ δεν χρησιμοποίησε άλλο όρο»

Για υποκρισία κάνουν λόγω στην ανακοίνωση τους στρέφοντας τα πυρά στον ΔΗΣΥ «Είναι, πάντως, εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι δεν καταδέχονται να κρατούν τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσοι ερωτοτροπούν ή καλύπτουν όσους ερωτοτροπούν πίσω από τις πλάτες του λαού για λύση δύο κρατών, να κατηγορούν άλλους για έλλειψη πατριωτισμού»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.