ΑΚΕΛ: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τους «Ως Δαμέ» - «Εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι…»

ΑΚΕΛ: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τους «Ως Δαμέ» - «Εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι…»

«Η Πλατφόρμα «Ως Δαμέ» έχει συντονιστικό και εκπροσώπους, στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν όσοι έχουν ερωτήματα ή την επικρίνουν για τη δράση και τις θέσεις της», αναφέρει με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους.

@Σε ό,τι αφορά στο ΑΚΕΛ, είναι γνωστό σε όλους ότι πάντοτε μιλά για την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και ποτέ δεν χρησιμοποίησε άλλο όρο»

Για υποκρισία κάνουν λόγω στην ανακοίνωση τους στρέφοντας τα πυρά στον ΔΗΣΥ «Είναι, πάντως, εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι δεν καταδέχονται να κρατούν τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσοι ερωτοτροπούν ή καλύπτουν όσους ερωτοτροπούν πίσω από τις πλάτες του λαού για λύση δύο κρατών, να κατηγορούν άλλους για έλλειψη πατριωτισμού»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE