ΑΚΕΛ: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τους «Ως Δαμέ» - «Εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι…»

ΑΚΕΛ: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τους «Ως Δαμέ» - «Εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι…»

«Η Πλατφόρμα «Ως Δαμέ» έχει συντονιστικό και εκπροσώπους, στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν όσοι έχουν ερωτήματα ή την επικρίνουν για τη δράση και τις θέσεις της», αναφέρει με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους.

@Σε ό,τι αφορά στο ΑΚΕΛ, είναι γνωστό σε όλους ότι πάντοτε μιλά για την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και ποτέ δεν χρησιμοποίησε άλλο όρο»

Για υποκρισία κάνουν λόγω στην ανακοίνωση τους στρέφοντας τα πυρά στον ΔΗΣΥ «Είναι, πάντως, εντυπωσιακή η υποκρισία όλων όσοι δεν καταδέχονται να κρατούν τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσοι ερωτοτροπούν ή καλύπτουν όσους ερωτοτροπούν πίσω από τις πλάτες του λαού για λύση δύο κρατών, να κατηγορούν άλλους για έλλειψη πατριωτισμού»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE