Την Ετήσια Έκθεση Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέλαβε ο Πρόεδρος Βουλής

Την Ετήσια Έκθεση Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέλαβε ο Πρόεδρος Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αδάμος Αδάμου, παρέλαβε σήμερα από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου, την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου της για το έτος 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, μέσα από την Έκθεση της κ. Λοϊζίδου, η οποία ετοιμάστηκε σύμφωνα με το άρθρο 26 του Περί Προστασίας των Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων Αυτών Νόμου, φαίνεται το πώς η Πολιτεία και η Κοινωνία ανταποκρίθηκε σε αυτό το καινούργιο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Στην Έκθεση της Επιτρόπου υπάρχουν κατηγοριοποιημένα τα παράπονα, οι προβληματισμοί και τα ερωτήματα των πολιτών και αντικατοπτρίζονται ακριβώς αυτά με τα οποία ασχολήθηκε το Γραφείο της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής παραλαμβάνοντας την Έκθεση ευχαρίστησε την κ. Λοϊζίδου. Η Επίτροπος αναφερόμενη στο έργο του Γραφείου της επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα θεσμό, ο οποίος είναι πλέον στην καθημερινότητα μας και έχει ενσωματωθεί στην κουλτούρα του Κυπριακού λαού. Προσπαθούμε, υπογράμμισε, να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει, σημειώνει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE