Την Ετήσια Έκθεση Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέλαβε ο Πρόεδρος Βουλής

Την Ετήσια Έκθεση Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέλαβε ο Πρόεδρος Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αδάμος Αδάμου, παρέλαβε σήμερα από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου, την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου της για το έτος 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, μέσα από την Έκθεση της κ. Λοϊζίδου, η οποία ετοιμάστηκε σύμφωνα με το άρθρο 26 του Περί Προστασίας των Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων Αυτών Νόμου, φαίνεται το πώς η Πολιτεία και η Κοινωνία ανταποκρίθηκε σε αυτό το καινούργιο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Στην Έκθεση της Επιτρόπου υπάρχουν κατηγοριοποιημένα τα παράπονα, οι προβληματισμοί και τα ερωτήματα των πολιτών και αντικατοπτρίζονται ακριβώς αυτά με τα οποία ασχολήθηκε το Γραφείο της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής παραλαμβάνοντας την Έκθεση ευχαρίστησε την κ. Λοϊζίδου. Η Επίτροπος αναφερόμενη στο έργο του Γραφείου της επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα θεσμό, ο οποίος είναι πλέον στην καθημερινότητα μας και έχει ενσωματωθεί στην κουλτούρα του Κυπριακού λαού. Προσπαθούμε, υπογράμμισε, να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει, σημειώνει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE